رنگ آکریلیک مالریت آنتی باکتریال

بروزرسانیشده در 13 دی 1399
رنگ مالریت آنتی باکتریال
شـرح محصول رنگ آکریلیک کاپارول آنتی باکتریال:
● کاربرد : مالريت Wيک رنگ امولسيونی پايهآب ضدباكتري حاوي يونهاي نقره بر اساس رزينهای آکريليک براي استفاده در سطوح داخلي ميباشد. مالريت W داراي قدرت پوشش بسيار خوب بوده و قابل شستشو است. اين محصول فاقد بوی نامطبوع، حلال (تينر) و پلاستیسايزربوده و سازگار با محيط زيست ميباشد. رنگ مالريت بسرعت خشک ميشود و لذا قابليت اجرای سريع را دارد.
مالريت W بعلت دارا بودن تركيبات نانو نقره و تركيبات ضدباكتري غيرمضر، نسبت به طيف وسيعي از باكتريهاي هوازي و بيهوازي و قارچهاي موجود در محيط زندگي انسان و بخصوص محيطهاي بيمارستاني از جمله اشريشيا كلاي (Escherichia Coli)، استافيلوكوك ارئوس (Staphylococcus aureus)، و سودوموناس آئروژينوزا (Pseudomonas aeruginosa) مؤثر بوده و براي استفاده در محيط بيمارستانها، درمانگاهها، و مطب پزشكان و مانند آنها ايدهآل است.
● ويژگیهای رنگ مالریت آنتی باکتریال:
– محلول در آب، بدون بو و سازگار با محيط زيست
– ضدباكتري، حاوي نانو نقره
– قابليت شستشو (سايش تر) : کاملا مقاوم در برابر شستشو (نوع مات، كلاس 2 و نوع نيمبراق كلاس 1)
– دارای ويژگی تنفس لايه رنگ در نوع مات . (مقدار Sd کمتر از ۱/۰ متر)
– قدرت پوشش بسيار خوب، کاربری آسان و اجرای سريع
● براقيت: مات و نيمبراق
● وزن مخصوص: حدود gr/cm3 ۵/۱ ـ 35/۱ بسته به درجه براقيت رنگ.
● بسته بندي: نوع مات در ظروف 5/7 و 15 كيلوگرمي و نوع نيمبراق در ظروف 7 و 14 كيلوگرمي.
● رنگبندی: سفيد. قابل تنظيم فام (همرنگی) بوسيله مادررنگهای توصيه شده کاپارول(AVA ). مقادير بالاي ۱۰۰ ليتر، بنا به سفارش مشتري قابل همرنگی در کارخانه ميباشد.
توجه: بمنظور حفظ غلظت مواد مؤثره ضدباكتري، توصيه ميشود فقط به فامهاي روشن (حداكثر 5% مادررنگ) تنظيم و استفاده گردد.
رنگ مالريت قابليت تنظيم فام (همرنگي) بوسيله سيستمهاي اتوماتيک Color Express بر اسـاس مجمـوعه فامهاي Caparol 3D-System ، CaparolColor ، AlpinaColor ،AmphiSilan/Sylitol ، RAL و سيستمهای مختلف ديگر را نيز داراست.
● نگهداری: محيط خنک و دور از تابش خورشيد. از يخ زدگی محافظت شود. برای حصول بهترين نتيجه، توصيه ميشود اين محصول ظرف ۸ ماه از تاريخ توليد مصرف شود. دور از دسترس کودکان نگهداری گردد. درصورت تماس با چشم، بلافاصله با آب فراوان شستشو گردد.
کاربــرد رنگ مالریت آنتی باکتریال :
● نحوه استفاده: يک دست رنگ يکنواخت مالريت W برای سطوح معمولی و بدون عيب کافی است. در مورد سطوحی که دارای فام های متضاد هستند يا قدرت جذب زيادی دارند، اعمال يک دست اوليه از رنگ مالريت پيشنهاد ميشود. بسته به روش کاربرد، قبل از استفاده با ٣۰% – ٢۰۰% آب تميز رقيق شود.
● روش اعمال: غلتک، قلممو، يا اسپری بدون هوا.
هنگام اعمال هر دست رنگ، برای اجتناب از دورنگی و سايهروشن، رنگ بايد بصورت تر روی تر (wet on wet) و بدون وقفه اعمال شود.
● اعمال بوسيله اسپري بدون هوا:
زاويه اسپري: °50
سايز نازل : 0.021 – 0.026 “
فشار : bars 150 – 180
لازم است ابزار آلات بلافاصله پس از استفاده بخوبی با آب شستشو شوند.
● دمای کاربرد: دمای مناسب محيط برای اعمال، ٣۵ ـ ۱۰ درجه سانتيگراد بالای صفر ميباشد.
● زمان خشک شدن: در دمای °C ٢۰ و رطوبت ٦۵% ، خشک شدن سطحی و قابليت اجرای دست دوم بعد از ٦ ـ۴ساعت. دمای کمتر يا رطوبت بالاتر، زمان خشکشدن را طولانیتر مينمايد. توصيه ميشود تا ۴ روز بعد از رنگ آميزی، از شستشوی سطح خودداری و از وارد آمدن ضربه به آن جلوگيری شود.
● آمادهسازي سطوح برای رنگ مالریت آنتی باکتریال :
براي حصول اطمينان از دوام و چسبندگي خوب رنگ به سطح لازم است سطح مورد رنگآميزي بدون عيب، خشک، تميز و عاري از ذرات خارجي باشد.
ـ سطوح گچی، پانلهای گچی (رنگ نشده) : در صورت وجود ناهمواری در سطح، ابتدا آنها را بوسيله سنباده برطرف و در صورت لزوم بتونه نموده، گرد و غبار سطح را تميز کنيد. ديوارهاي گچي با جذب زياد را بوسيله آستری کاپازول آستر کنيد. ديوارهاي فشرده وصاف را ميتوان با استفاده از آستری کاپاگروند (يا مالريت رقيق) آستر کرد تا چسبندگي رنگ روي سطح افزايش يابد.
ـ سطوح بتنی : باقيمانده روغن قالب در روی سطح را کاملا تميز کنيد. قسمت های پودری شده بتن را از روی سطح برداريد. با استفاده از پرايمر كاپازول يا آستري كاپاگروند سطح را آستر كنيد.
ـ سطوح سيمانی : سطوح سيماني محکم با قدرت جذب معمولي نياز به آمادهسازي خاصي ندارند. سطوح سيماني متخلخل و زبر را بوسيله آستری کاپازول يا کاپاگروند آستر کنيد.
ـ سطوح رنگ شده سالم : ديوارهاي با رنگ امولسيوني مات نياز به آمادهسازي خاصي ندارند. ولي ديوارهاي با رنگ امولسيوني براق بهتر است با يک لايه کاپاگروند آستر شوند. در مورد ديوارهاي رنگ شده با رنگهاي روغني لازم است قبل از رنگآميزي، سطح با استفاده از سنباده كمي زبر و آماده شود.
ـ سطوح رنگ شده معيوب : رنگهاي پوسته شده و طبله کرده بايد کاملا از روي سطح جدا شوند و سپس با استفاده از آستري كاپاگروند آستر شوند.
ـ سطوح آلوده به روغن يا دوده : لکههای روغن يا دوده را با محلول آب و مايع ظرفشويی بشوييد و اجازه دهيد تا سطح کاملا خشک شود. سطح را با يک لايه کاپاگروند آستر کنيد.